© VRT - Geert Van Hoeymissen

Karolien Debecker verhuist van ochtend naar avondprogramma: "Gezondheid gaat voor, altijd"

Karolien Debecker stopt na dit seizoen met haar programma "Bij Debecker" op Radio 1. Vanaf volgend seizoen gaat  ze een nieuw avondprogramma maken voor diezelfde zender. Dat zal het huidige programma "Retro" vervangen. Debecker blijft "Bij Debecker" presenteren tot eind juni.

Vanaf volgend seizoen gaat Karolien Debecker een nieuw avondprogramma maken voor Radio 1. Dat zal het huidige programma "Retro" vervangen. Eind juni stopt Debecker met haar ochtendprogramma "Bij Debecker".

Wat het nieuwe Debecker-programma precies wordt, is nog niet duidelijk. Dat wordt de eerstkomende tijd verder uitgewerkt. Dat geldt ook voor het vrijkomende programmaslot van tussen 9 en 10 uur.

Na een bijzonder intens seizoen gaf Karolien zelf aan dat ze volgend seizoen liever een opdracht kreeg die beter verzoenbaar was met haar werk-privé verhouding.

“Ik stop volgend seizoen met de presentatie van Bij Debecker. Ik vind het een moeilijke beslissing want het is een droom om dit programma te presenteren. Maar gezondheid gaat voor, altijd", verduidelijkt Karolien Debecker haar keuze. 

"Ik maak graag Bij Debecker, het is een bijzonder intens programma, ik krijg veel positieve energie van de vele reacties van luisteraars, waarbij we ook merken dat we een breed publiek aanspreken. Tegelijk ligt het tempo en het ritme hoog en is een dagelijks programma op dit moment moeilijk te combineren met mijn gezinsleven."

Meest gelezen