Podcast: Wouter Beke in "KIES19"

Wouter Beke was vandaag de centrale gast in "KIES19", het verkiezingsprogramma van Radio 1 en VRT NWS. Van 13 tot 24 mei ontvangt Ruth Joos elke weekavond een politiek kopstuk en enkele opiniemakers in het Vlaams Parlement. Dat gesprek bieden we ook als podcast aan. 

Luister hieronder naar "KIES19":

Luister ook naar KIES19 op:

Ruth Joos ontving als centrale gast vandaag Wouter Beke, voorzitter van CD&V. Ignaas Devisch, auteur, filosoof en ethicus en Inge Vervotte, ex-politica bij CD&V en huidig bestuurder voor Emmaüs vzw zaten ook mee aan tafel.

Hoe belangrijk is de C in CD&V nog? Wat is het verschil tussen framen en 'contextualiseren'? Gaat de CD&V de NV-A achterna? Is CD&V een linkse partij? Is het een moslimpartij of wil het meer nuance? En is Wouter Beke een voorzitter met een hoek af? Dit en nog veel meer hoor je in deze eerste KIES19 vanuit het Vlaams Parlement.

Meest gelezen