Yorick Jansens

5 extra arrestaties in onderzoek naar drugssmokkel in Antwerpen

In Antwerpen zijn nog eens vijf mensen opgepakt bij nieuwe huiszoekingen in het onderzoek naar drugssmokkel. Gisteren al viel de politie binnen op een belangrijke containerkaai in de Antwerpse haven en ook op tientallen andere plekken. Daarbij werden tien mensen aangehouden.

In het onderzoek naar drugssmokkel heeft de Antwerpse politie vandaag opnieuw zeven huiszoekingen uitgevoerd. Daarbij werden in totaal vijf mensen gearresteerd. Drie onder hen zullen voor de onderzoeksrechter moeten komen.

Gisteren al viel de politie binnen op een belangrijke containerkaai in de Antwerpse haven en ook op tientallen andere plekken. Daarbij werden in totaal vijftien mensen opgepakt, tien onder hen werden aangehouden. Het onderzoek spitst zich toe op twee families, die zich zouden bezighouden met het invoeren van drugs via de haven.

Meest gelezen