Podcast: Peter Mertens in "KIES19"

Peter Mertens (PVDA) was vandaag de centrale gast in "KIES19", het verkiezingsprogramma van Radio 1 en VRT NWS. Van 13 tot 24 mei ontvangt Ruth Joos elke weekavond een politiek kopstuk en enkele opiniemakers in het Vlaams Parlement. Dat gesprek bieden we ook als podcast aan. 

Beluister hier "KIES19":

Luister ook naar "KIES19" op:

Aan tafel met Ruth Joos zaten vandaag Peter Mertens, partijvoorzitter van de PVDA, Johan Heldenberg, acteur die met de voorstelling Marx het land rondging, en professor socio-economie van de Universiteit Antwerpen Ive Marx.

Hoe belangrijk is het marxisme nog voor de PVDA? Is Peter Mertens een populist? Wat zijn volwaardige jobs? Is de 30-urenweek haalbaar of behoort die in "het kerkhof van mislukte ideeën"? Wat nu met de rijkentaks die niet berekend is door het planbureau? En moet België uit de NAVO stappen? Dit en nog veel meer hoor je in de podcast "KIES19".

Meest gelezen