Bijna 1,5 ton cocaïne onderschept in haven van Antwerpen, drugs gelinkt aan bende die deze week werd opgerold 

In de haven van Antwerpen is vorige week 1,345 ton cocaïne onderschept. Dat laat het Antwerps parket weten. De drugs kunnen gelinkt worden aan de criminele organisatie die begin deze week werd opgerold.

De douane kon vorige week woensdag in de haven van Antwerpen een grote partij cocaïne van 1,345 ton onderscheppen en in beslag nemen. De drugs zaten verstopt in 36 pakken, laat het Antwerpse parket weten. 

Begin deze week viel de politie al binnen op een aantal plaatsen in en rond Antwerpen. In totaal werden toen 20 mensen gearresteerd, waarvan er 13 werden aangehouden door de onderzoeksrechter. De partij drugs kan nu ook gelinkt worden aan die bende.

Vandaag werden opnieuw 10 huiszoekingen uitgevoerd en twee mensen gearresteerd. Een van hen zal voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter.

Meest gelezen