Podcast: Tom Van Grieken in "KIES19"

Voorzitter Tom Van Grieken (Vlaams Belang) was vandaag de centrale gast in deze "KIES19", het verkiezingsprogramma van Radio 1 en VRT NWS. Van 13 tot 24 mei ontvangt Ruth Joos elke weekavond een politiek kopstuk en enkele opiniemakers in het Vlaams Parlement. Dat gesprek bieden we ook als podcast aan. 

Beluister hier "KIES19" met Tom Van Grieken:

Luister ook naar "KIES19" op:

Naast Vlaams Belang voorzitter Tom Van Grieken zaten ook Michael De Cock, artistiek leider van KVS en Boudewijn Bouckaert, gewezen hoogleraar recht en politicus, bij Ruth Joos aan tafel.

Hoe verschilt Vlaams Belang van het vroegere Vlaams Blok? Moeten asielzoekers in gesloten centra verblijven? Bestaat een Europese islam? Is er ook een links kantje aan Vlaams Belang? En wie zijn Sint-John, Sint-Kristof en Sint-Thomas? Antwoorden op deze vragen en veel meer ontdek je in de podcast "KIES19".

Meest gelezen