Bestuurder pleegt vluchtmisdrijf na dodelijk ongeval op Brusselse Buitenring

Op de Ring rond Brussel is de voorbije nacht in de buurt van Strombeek-Bever een man van 43 overleden na een zwaar ongeval met vluchtmisdrijf. De man werd aangereden door een auto toen hij samen met iemand anders de Ring overstak. De bestuurder van de auto en een passagier zijn gevlucht, zonder auto. 

Rond iets na 23u00 werd een man van 43 aangereden op de Brusselse Ring. "Twee mannen wilden te voet de Brusselse Ring oversteken en één van hen, een man 43 uit Grimbergen, werd hierbij gegrepen door een voertuig en overleed ter plaatse," verduidelijkt Carol Vercarre van het parket Halle-Vilvoorde.

Volgens getuigen zaten er twee mensen in het voertuig. "Zij hebben het voertuig achtergelaten en zijn te voet vertrokken", zegt Vercarre. De twee worden momenteel opgespoord. 

Door het ongeval was de weg richting Groot-Bijgaarden meer dan vier uur versperd. Het verkeer moest omgeleid worden.

Meest gelezen