Podcast: Het eerste weekoverzicht van "KIES19"

In deze "KIES19", het verkiezingsprogramma van Radio 1 en VRT NWS, blikt Ruth Joos samen met haar gasten terug op de afgelopen week. Een grondige analyse van de campagne, vanuit het Vlaams Parlement. Dat gesprek krijgt u van ons ook als podcast aangeboden.

Beluister hier het weekoverzicht van "KIES19":

Luister ook naar "KIES19" op:

Om een kritische kijk op de afgelopen week te geven, nodigt Ruth Joos drie gasten uit: Rik Van Cauwelaert, politiekkenner bij uitstek, ook elke dag te zien in Zinzen & Van Cauwelaert, comedian Michael Van Peel en België-correspondente voor het NRC Handelsblad Anouk Van Kampen.

Heeft de N-VA voorgoed haar pijlen gericht op Groen? Draaien debatten nog om inhoud of wil iedereen het debat gewoon winnen? Kijken we genoeg over de taalgrens? Zijn pensioenen hét breekpunt van de campagne geworden? En hoe zal extreemrechts het doen? Voor antwoorden en veel meer kan je luisteren naar deze aflevering van de podcast "KIES19".

Meest gelezen