Arnold Schwarzenegger krijgt een klap voor het oog van de camera

Arnold Schwarzenegger is tijdens een bezoek aan een sportevenement in Zuid-Afrika aangevallen. Op beelden is te zien hoe de 71-jarige acteur en oud-gouverneur plots heel hard in de rug wordt getrapt. “The Terminator” bleef als bij wonder ongedeerd en reageert laconiek. “Ik ben gewoon blij dat de idioot mijn Snapchat niet onderbroken heeft.”

Op beelden die intussen viraal gegaan zijn op sociale media is te zien hoe Arnold Schwarzenegger rustig met zijn telefoon beelden aan het maken is van kinderen die aan ropeskipping (touwspringen nvdr.) doen in een sporthal in Zuid-Afrika.

Tot plots achter de oude filmster een man opduikt en “the Arnold” een harde trap in de rug geeft. Door de kracht van de trap vliegt de boomlange Schwarzenegger vooruit.

Daarna is te zien dat de man die Schwarzenegger had neergehaald, wordt weggeleid door beveiligers. Schwarzenegger kan na het incident alweer lachen en handjes schudden met omstanders. Maar daarna wordt hij ook weggeleid.

De actieheld blijkt niets aan het incident te hebben overgehouden. Op Twitter bedankt hij de bezorgde fans. Hij voegt eraan toe dat hij eerst helemaal niet doorhad dat hij een trap kreeg, tot hij zelf de videobeelden zag. En hij besluit met een grapje: “Ik ben gewoon blij dat de idioot mijn Snapchat niet onderbroken heeft.”

Het evenement dat Schwarzenegger in Johannesburg bijwoonde, was trouwens een evenement dat zijn naam draagt: het Arnold Classic Sport Festival, waarop tientallen sporten beoefend worden. De organisatie laat weten dat de aanvaller bekend is bij de politie voor soortgelijke incidenten. Schwarzenegger zou evenwel geen plannen hebben om een klacht in te dienen.

Meest gelezen