Video player inladen...

De beste bindteksten van Peter Van de Veire en zo klonk de zege in de Nederlandse huiskamer

Nederland is de winnaar geworden van het 64e Eurovisiesongfestival. Traditioneel werd alles aan elkaar gepraat door Peter Van de Veire. Zijn leukste bindteksten hebben we voor u samengevat. Bekijk en beluister ook hoe de Nederlandse commentator klonk na de bekendmaking van de zege.

Video player inladen...

Een opvallende aanwezige op het Eurovisiesongfestival was Madonna. Tijdens de pauze zong ze enkele nummers, maar echt geslaagd was dat niet te noemen. "Dit gaan we niet snel vergeten", bleef Peter Van de Veire nog vrij diplomatisch. Zijn Nederlandse collega was net iéts scherper. Luister maar in onderstaande video.

Lees verder onder de video.    

Video player inladen...

Maar dé apotheose was voor het einde. Toen werd bekendgemaakt wie de winnaar werd van dit 64e Eurovisiesongfestival. En de Nederlandse commentatoren? Die gingen helemaal uit hun dak. Beluister zeker onderstaande video.

Video player inladen...

Meest gelezen