Alexander Haezebrouck

Dode en twee zwaargewonden bij een ongeluk in Waregem

In Waregem zijn vannacht een dode en twee zwaargewonden gevallen toen een auto op een geparkeerde oplegger reed. Twee gewonden zijn er erg aan toe. De bestuurder van de wagen raakte lichtgewond. Hij legde een positieve ademtest af, zijn rijbewijs is ingetrokken.    

Rond 1.45 uur reed een Mercedes met vier inzittenden tegen een geparkeerde oplegger in de Oosterlaan. De bestuurder had de controle over het stuur verloren in een bocht. De passagier vooraan in de wagen, een vijftiger uit Dentergem, overleed ter plaatse. De twee passagiers achteraan, een echtpaar uit Zulte raakten zwaargewond.

De bestuurder, een vijftiger uit Zulte, liep lichte verwondingen op, hij werd ook in het ziekenhuis opgenomen. De man legde een positieve ademtest af. Hij is verhoord, maar werd niet opgepakt. Het rijbewijs van de man is onmiddellijk ingetrokken.

Meest gelezen