"Hoe langer ik vastzat, hoe belachelijker de situatie werd"

Een uitstapje gisterenochtend met de kinderen naar een plaatselijk speelpleintje liep voor Paul Clark uit Nottingham, in de Britse regio East Midlands, niet af zoals hij voordien wellicht gepland had. Toen de 37-jarige man immers aan zijn jongste dochter wilde tonen hoe een speeltuig werkte, kwam hij erin vast te zitten. Uiteindelijk moest de brandweer gebeld worden om de man uit zijn onfortuinlijke situatie te halen. Het leverde in ieder geval even gênante als hilarische beelden op.

Clark op diverse Britse nieuwswebsites: "Ik dacht mijn 3 kinderen als ontspannende beloning naar het speelplein mee te nemen. Mijn jongste dochter vroeg me hoe het bewegende wippertje werkte en ze wilde dat ik het haar voordeed. En toegegeven, het was niet makkelijk om me daarin te wringen. Toen ik dan probeerde eruit te geraken, lukte me dat niet. Hoe meer ik probeerde eruit te raken, hoe meer ik kwam vast te zitten. De kinderen vonden het hilarisch en eentje begon me dan ook te filmen."

"Toch bleef ik proberen, waardoor mijn broek scheurde. Hoe langer het duurde, hoe belachelijker het werd. Uiteindelijk heb ik dan beslist om de brandweer te bellen." Er daagden 4 brandweermannen op die Clark, die intussen een half uur in het speeltuig vastzat, konden vrijmaken. Dat gebeurde door onder meer de handvatten van het toestel te schroeven.

"Het was heus wel eng. En ook wel behoorlijk gênant."

"Sommigen vinden dat ik de tijd van de brandweermannen die me zijn komen redden verkwanselde. Maar als ze niet opgeroepen waren, dan zou ik daar nu nog altijd vastzitten."

Meest gelezen