Podcast: Gwendolyn Rutten in "KIES19"

Voorzitter Gwendolyn Rutten (Open VLD) was de centrale gast in deze "KIES19", het verkiezingsprogramma van Radio 1 en VRT NWS. Van 13 tot 24 mei ontvangt Ruth Joos elke weekavond een politiek kopstuk en enkele opiniemakers in het Vlaams Parlement. Dat gesprek bieden we ook als podcast aan. 

Beluister hier "KIES19" met Gwendolyn Rutten:

Luister ook naar "KIES19" op:

Liberalisme stond centraal in deze "KIES19". Partijvoorzitter van Open VLD Gwedolyn Rutten kon daarbij natuurlijk niet ontbreken. Samen met Andreas Tirez, voormalig voorzitter van de denktank Liberales, en Annemie Neyts, levenslange liberaal, neemt Ruth Joos Open VLD onder de loep.

Is de politiek nog steeds vrouwonvriendelijk? Wat hebben de aanslagen van 22 maart 2016 betekend voor Open VLD? Hoe los je kinderarmoede op? Is een begroting in evenwicht wel haalbaar? ZIjn flexijobs het paradepaardje van Open VLD? En worden de liberalen niet moe van al dat positivisme? Antwoorden op al deze vragen en veel meer hoor je in de podcast van deze "KIES19".

Meest gelezen