Studeren kan u nu ook op de Bosuil

Studenten kunnen in Antwerpen op 28 unieke plaatsen terecht om te studeren en eentje daarvan is het stadion van Antwerp: de Bosuil. Op de derde verdieping van het stadion is er een ruimte waar u kan studeren. U moet wel een plekje reserveren via de Antwerpse infobalie Gate15.

"Antwerp wil studenten een duwtje in de rug geven en daarom openen we onze deuren", zegt Hilde Van Malderen van Antwerp. "Op de Bosuil heb je een uniek uitzicht op het voetbalveld en de tribunes en dat moet studenten extra motiveren."  

"Prachtige locatie"

De studenten zelf zijn enthousiast: "Dit is een prachtige locatie om te studeren. Vooral omdat je hier een mooi uitzicht hebt op het veld en het stadion. Zelf ben ik ook voetballiefhebber en dat maakt het fantastisch. Thuis verveel ik me en hier zie je andere studenten studeren, dat motiveert me." Ook Antwerpfans komen studeren op de Bosuil: "Ik ben een grote supporter en daarom heb ik geen moment getwijfeld, hier zie je de andere kant van het stadion en dat maakt blokken aangenamer." 

Meest gelezen