Bart Peeters en Nora Gharib maken "Merci voor de muziek": "Blij met programma waar muziek geen competitiefactor is"

Nora Gharib en Bart Peeters werken samen aan "Merci voor de muziek", een  programma voor Eén. Muziek heeft een belangrijke plaats in het leven van Bart en Nora, en in dat van heel veel mensen. Op alle emotionele ogenblikken in ons leven is er muziek. Nora en Bart gebruiken muziek in hun programma om Vlamingen te bedanken, troosten, verrassen, helpen, gelukkig te maken. De ene keer brengen ze zelf de muziek, maar geregeld schakelen ze andere muzikanten in.

Het is geen toeval dat Bart Peeters en Nora Gharib zich smijten op dit programma, ze zijn bezeten van muziek. Bart is al 4 decennia zanger, drummer en gitarist.  Dat Nora kan zingen bewees deze vlogster in K3 zoekt K3. Haar acteertalent toonde ze in de film "Patser" en ze zal ook te zien zijn in de Eén-reeks "Black-out". Samen met MNN-dj Tom De Cock ging Nora  op zoek naar "De strafste school" voor MNM.

Twee generaties muziekliefhebbers

Nora en Bart hadden elkaar nog maar één keer ontmoet, maar het klikte. Ze hebben respect en bewondering voor elkaars talent. Bart Peeters is blij dat hij eindelijk eens een niet-competitief muziekprogramma mag maken.  

Muziek is een simpel en ongelooflijk tovermiddel om mensen te verbinden, te troosten, te bedanken 

Bart Peeters

De opnames zijn volop aan de gang. Dit najaar komt "Merci voor de muziek" op Eén. 

Bekijk hieronder vijf vragen aan Bart Peeters en Nora Gharib:

Meest gelezen