Podcast: Bart De Wever in "KIES19"

Voorzitter Bart De Wever (N-VA) was de centrale gast in deze "KIES19", het verkiezingsprogramma van Radio 1 en VRT NWS. Van 13 tot 24 mei ontvangt Ruth Joos elke weekavond een politiek kopstuk en enkele opiniemakers in het Vlaams Parlement. Dat gesprek bieden we ook als podcast aan. 

Beluister hier "KIES19" met Bart De Wever:

Luister ook naar "KIES19" op:

Om het uitgebreid te hebben over de ideologie van N-VA nodigde Ruth Joos voorzitter Bart De Wever uit. Ook Frieda Brepoels, Europees lijstduwer voor N-VA, en Herman Van Goethem, rector van de Unversiteit van Antwerpen gingen mee aan tafel. 

Komt er ooit een staakt-het-vuren in de oorlog tegen links? Is Bart De Wever onmisbaar voor N-VA? Wat vindt de voorzitter van oneliners en politieke communicatie? Wat is nu juist het verschil tussen burgerrechten en mensenrechten? En moet N-VA de Minister van Onderwijs leveren? Antwoorden op al deze vragen en veel meer hoort u in deze "KIES19".

Meest gelezen