Politieagent uit Kortrijk gewond na gevecht met man, dader opgepakt

In Kortrijk is een politieagent gewond geraakt na een gevecht met een man die zich verdacht gedroeg. De verdachte man, die wellicht onder invloed was van verdovende middelen, zat op straat en werd plots heel agressief. De verdachte kon uiteindelijk overmeesterd worden door collega's van de politieman en werd opgepakt. 

Het incident gebeurde net voor de middag. Een politieman hield halt aan een fietsenwinkel in Kortrijk, waar een man zich verdacht gedroeg. De verdachte man, die vermoedelijk onder invloed was van verdovende middelen, werd plots bijzonder agressief en viel de politieman aan.

Toen de agent merkte dat de verdachte man een mes had zitten tussen zijn broeksriem, trok hij z’n wapen en probeerde hij de man op andere gedachten te brengen. Kort daarop arriveerden tal van politiewagens aan de fietsenwinkel.

Collega’s van de agent die gewond raakte aan het hoofd en de linkerarm overmeesterden de dader en brachten hem weg voor ondervraging. De aangevallen politieman werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. 

Meest gelezen