100 nieuwe jobs in vrachtvervoer luchthaven Oostende

BCUBE Aircargo Belgium is de nieuwe vrachthandelaar van luchthaven Oostende-Brugge. Hierdoor komen er binnen de twee jaar zo'n 100 jobs bij, nu zijn dat er al 20. De luchthaven wil zo opnieuw inzetten op cargo, want in 2013 gingen er nog 60 banen verloren nadat ze hun belangrijkste vrachthandelaar kwijtraakten.

Luchthaven Oostende-Brugge wil weer volop inzetten in vrachtvervoer. De vorige keer viel dat in het water doordat hun belangrijkste vrachthandelaar verhuisde naar de luchthaven van Luik. Over hun nieuwe vrachthandelaar, BCUBE Aircargo Belgium, is het bestuur van de luchthaven meer dan enthousiast. "Ik heb beloofd dat ik alles zou doen om de mensen die hun job verloren terug een baan te geven", zegt directeur Marcel Buelens. "Ik ben erg blij dat ik deze belofte heb kunnen waarmaken en ik ben zo trots om BCUBE Aircargo Belgium voor te stellen." Momenteel zijn er al 20 nieuwe jobs, binnen twee jaar zullen dat er 100 zijn.

BCUBE 

BCUBE Aircargo Belgium is de dochter van BCUBE Aircargo, een wereldspeler met 117 internationale vestigingen. De nieuwe vrachthandelaar werkt met allerlei soorten goederen waaronder bederfelijke, farmaceutische, gevaarlijke of radioactieve producten. Maar ook kunstwerken, waardevolle spullen, levende dieren en sportieve auto's.

Meest gelezen