Podcast: Meyrem Almaci in "KIES19"

Voorzitter Meyrem Almaci (Groen) was de centrale gast in deze "KIES19", het verkiezingsprogramma van Radio 1 en VRT NWS. Van 13 tot 24 mei ontvangt Ruth Joos elke weekavond een politiek kopstuk en enkele opiniemakers in het Vlaams Parlement. Dat gesprek bieden we ook als podcast aan. 

Beluister hier "KIES19" met Meyrem Almaci:

Luister ook naar "KIES19" op:

Naast Meyrem Almaci nodige Ruth Joos ook Manu Claeys uit, de man achter stRaten generaal en lid van het bestuur van BAM en ook Jos Delbeke, tot vorig jaar directeur-generaal voor Klimaat bij de Europese Commissie.

Heeft het klimaatthema te vroeg gepiekt? Kan Groen al die hate speech wel aan? Welke invloed heeft Agalev nagelaten op het huidige Groen? Kan een klimaatwet hand in hand gaan met hervormingen rond transport of energie? Is Groen een one-issuepartij? Hoe worden de salariswagens nu concreet uitbetaald? En is het huwelijk tussen Groen en Ecolo wel gezond? Dit en veel meer hoor je in deze "KIES19". 

Meest gelezen