Yorick Jansens

Antwerpse havenarbeider aangehouden voor invoer honderden kilo's cocaïne

In de haven van Antwerpen is vorige week een 30-jarige man opgepakt in een drugsonderzoek. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de invoer van "meerdere honderden kilo's cocaïne". Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. Tijdens zijn arrestatie werd ook een aanzienlijke som geld aangetroffen.

Vorige week woensdag kon de federale politie samen met de Scheepvaartpolitie een man van 30 arresteren in de haven van Antwerpen. Hij zou betrokken zijn bij een drugsdossier. Zijn functie bestond erin containers met cocaïne te verplaatsen, zodat zijn kompanen er drugs konden uithalen. Dat zegt het parket van Oost-Vlaanderen. Bij zijn arrestatie trof de politie ook een aanzienlijke som cash geld aan.

Ondertussen is de man aangehouden door de onderzoeksrechter in Dendermonde. Die aanhouding werd dinsdag ook bevestigd door de raadkamer.

Meest gelezen