Herstelling brugvoeg viaduct Vilvoorde: tijdelijk minder rijstroken beschikbaar op binnenring

Het Agentschap Wegen en Verkeer herstelt tijdens het weekend van 25 en 26 mei één van de vier grote brugvoegen van het viaduct van Vilvoorde. Het verkeer moet er op de binnenring tijdelijk over minder rijstroken.

Om 9 uur vanavond beginnen er werken op het viaduct van Vilvoorde. Eén van de vier grote brugvoegen wordt hersteld. Tijdens de renovatiewerken aan het viaduct in 2011 werden alle brugvoegen al eens vernieuwd, maar door de zware belasting van de rechtse rijstroken moet er nu onderhoud gebeuren.

Er wordt het hele weekend gewerkt. Tijdens de werken moet het verkeer op de binnenring overdag over twee in plaats van drie rijstroken en ‘s nachts over één rijstrook. De toegelaten maximumsnelheid wordt verlaagd tot 70 km/u. De werken zullen duren tot maandagochtend 5 uur.

Kaart: Agentschap Wegen en Verkeer

Meest gelezen