Podcast: Het tweede weekoverzicht van "KIES19"

In deze "KIES19", het verkiezingsprogramma van Radio 1 en VRT NWS, blikt Ruth Joos samen met haar gasten terug op de afgelopen week. Een grondige analyse van de campagne, vanuit het Vlaams Parlement. Dat gesprek krijgt u van ons ook als podcast aangeboden.

Beluister hier "KIES19":

Luister ook naar "KIES19" op:

Ruth Joos kreeg in deze laatste "KIES19" twee gasten over de vloer: Rik Van Cauwelaert, elke dag te zien in Zinzen & Van Cauwelaert en Frank Van Massenhove, voorzitter van de federale overheidsdienst (FOD) Sociale Zekerheid.

Zijn politici alleen maar bang deze campagne? Komt er een Europees-nationalistische golf? Waarom hebben partijen iemand zoals Vincent Kompany nodig? Waarom kijken we niet naar de Waalse regionalisten? En stemt Frank Van Massenhove blanco? Antwoorden op al deze vragen en veel meer hoort u in deze laatste podcast van "KIES19".

Meest gelezen