Student wil zijn diploma extra glans geven, maar faalt schromelijk…

Wie indruk wil maken, denkt daar vooraf best zo goed mogelijk over na. En wie dan ook nog een stunt wil uithalen, bereidt die best nog beter voor. Deze student die afstudeerde aan het El Paso Community College, in de Amerikaanse staat Texas, had alvast beter moeten nadenken toen hij zich tijdens een ceremonie, waar de diverse einddiploma’s uitgereikt werden, aan een achterwaartse salto waagde. Want die verliep voor Koutangni Dimitri Gbedji-Sopka - "Een naam die niemand nog ooit zal vergeten", aldus radiozender KLAQ - helemaal anders dan gepland.

Het was een van de aanwezigen in de zaal waar de ceremonie plaatsvond die afgelopen weekend de beelden op haar Twitteraccount publiceerde. Die beelden gingen afgelopen week viraal en werden niet alleen op de originele account maar ook elders, zoals op YouTube, miljoenen keren bekeken. De reden mag dan ook evident zijn:

Daarna volgde ook nog een gedetailleerdere versie op Instagram (let hier vooral op de gezichtsuitdrukkingen van de omstanders):

Hoe gênant het voorval ook geweest mag zijn, de jonge student herpakte zich, liet een foto van het belangrijke moment nemen en stapte weer het podium af. Maar interviews nadien zaten er niet in. Hij had dan ook veel te verwerken, concludeerden diverse nieuwswebsites.

Op sociale media volgden reacties als:

Meest gelezen