Videospeler inladen...

Vrachtwagen met 27.000 liter melk gekanteld op E34 in Zoersel

De snelweg E34 is ter hoogte van Zoersel volledig dicht in de richting van Antwerpen, door een gekantelde tankwagen. De chauffeur verloor vanmorgen de controle over het stuur na een klapband. De tankwagen was geladen met maar liefst 27.000 liter melk. 

Rond 4.30 uur kantelde de vrachtwagen op de E34 in de buurt van Zoersel. De bestuurder van de vrachtwagen verloor de controle over het stuur na een klapband. Die klapband had ook vuur gevat en werd door de brandweer snel geblust. Niemand raakte gewond.

De tankwagen was geladen met 27.000 liter melk. Een deel daarvan kwam op de snelweg terecht, de rest wordt overgepompt in een andere tankwagen. Pas daarna kan het takelen beginnen. De hinder zal dus nog even duren. De E34 is voorlopig volledig versperd. 

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" hier:

Videospeler inladen...

Meest gelezen