"Ik had eerder een corpulente Duitse dame verwacht, met al die hoge noten"

Ook al leverde het deze deelnemer aan "The voice Australia" uiteindelijk geen ticket op naar de volgende ronde, toch wist hij jury en publiek danig te imponeren met zijn prestatie. Alleen merkten de 4 juryleden pas nadat hun stoel gedraaid was, welk vlees ze in de kuip hadden. En dat was helemaal anders dan ze verwacht hadden na het beluisteren van deze versie van Mozarts "Der Hölle Rache", een versie waarbij de hoge noten volgens de deelnemer slechts konden gehaald worden dankzij zijn nauwsluitende onderbroek.

Het was volgende 'blind audition' die dus tot een verrassende uitkomst leidde (u kunt het optreden bekijken vanaf 1:00):

Geen enkele van de 4 juryleden drukte op de knop om de deelnemer in zijn team te krijgen, maar ze bleken wel danig verrast toen ze de zanger, de 39-jarige Ben Palumbo, achter de microfoon zagen staan. “Ik had helemaal geen vent met een snor verwacht. Ik dacht dat het eerder een of andere corpulente Duitse dame zou zijn. Terwijl jij er uitziet als iemand die in de rugbycompetitie kan spelen”, reageerde ex-Songfestivaldeelnemer Guy Sebastian.

Zangeres Delta Goodrem kon haar oren niet geloven en vroeg voor een time-out. Ook Kelly Rowland, ooit lid van Destiny’s Child, zakte weg in haar stoel toen ze Palumbo te zien kreeg. Boy George ten slotte vond dat de zanger een opmerkelijke stemgeluid had, maar voegde er onmiddellijk aan toe dat hij iets dergelijks niet zocht voor zijn team.

Palumbo werd naar huis gestuurd, maar kan nu dus wel genieten van zijn '15 minutes of fame' op het internet.

Meest gelezen