Metrolijnen 2 en 6 vandaag en morgen gedeeltelijk onderbroken

Door werkzaamheden aan een wissel tussen de stations Zuidstation en Clemenceau worden metrolijnen 2 en 6 donderdag 30 en vrijdag 31 mei gedeeltelijk onderbroken.

De werkzaamheden zouden nodig zijn, omdat de wissel aan vervanging toe is, volgens de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei rijdt metrolijn 2 enkel tussen de stations Elisabeth en Hallepoort. Op metrolijn 6 worden dan enkel de stations tussen het station Weststation en Koning Boudewijn bediend.

De MIVB voorziet enkele alternatieven om de werkzaamheden op te vangen. Zo rijdt een M-bus tussen de stations Hallepoort en Beekkant om de stations Clemenceau en Delacroix te bedienen. Daarnaast rijden tramlijnen 51 en 82 op donderdag volgens de zaterdagdienstregeling en worden de lijnen op vrijdag versterkt.  

Meest gelezen