Concert Photographers United

Rapper DVTCH NORRIS over zijn "deepest secret": "Ik heb in het buitengewoon onderwijs gezeten"

Op Studio Brussel heeft de Antwerpse rapper DVTCH NORRIS zijn nieuwste plaat "Save us (ft. Rori)" voorgesteld en naar aanleiding daarvan dapper zijn grootste geheim met het publiek gedeeld. "Ik heb in het lager in het buitengewoon onderwijs gezeten, maar ik wilde zo hard gewoon "normaal" zijn", vertelt hij.    

"Save us" heeft een krachtige boodschap en daarmee pakte DVTCH NORRIS ook uit in een gesprek met presentatrice Michèle Cuvelier. "Ik had veel frustraties. Het is "my deepest secret"", zegt de rapper. "Het zal choquerend zijn voor veel mensen, voor veel maten. Ik loog constant over waar ik op school zat. Ik moest elke dag met de schoolbus naar huis en dat wilde meestal zeggen "aja, buitengewoon", en dan moest ik schuilen. Het wordt nu tijd dat de mensen het weten. Ik sta erachter dat artiesten op artistiek vlak transparant zijn."

Kom er voor uit. We zijn allemaal speciaal of buitengewoon

DVTCH NORRIS heeft zijn verleden nu pas kunnen aanvaarden, maar het blijft hem duidelijk raken. Hij doet een emotionele oproep aan anderen: "Het is belangrijk dat mensen weten dat ik ben wie ik ben. Er zijn nog altijd kinderen die in het buitengewoon onderwijs zitten en die schrik hebben. Kom er voor uit, en wees trots op jezelf. We zijn allemaal speciaal of buitengewoon."

Beluister hier het gesprek met DVTCH NORRIS op StuBru:

Meest gelezen