Meisje uit water gehaald en gereanimeerd op domein Sport Vlaanderen Hofstade

Op het recreatiedomein Sport Vlaanderen Hofstade is een minderjarig meisje uit het water gehaald en gereanimeerd. Het kind is met de ambulance naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen gebracht.

"Rond 16.30 uur ontdekten onze redders een meisje dat roerloos in het water lag", vertelt Tom Van Look, directeur van het sportcentrum. "Ze hebben haar uit het water gehaald en zijn meteen beginnen te reanimeren. Daarna hebben de hulpdiensten het overgenomen."

Het meisje werd dan overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen voor verdere verzorging. Ze is in levensgevaar. Het parket van Halle-Vilvoorde is een onderzoek begonnen naar de omstandigheden van het ongeval.

Bekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen