MNM maakt vanaf nu 3 weken lang "Marathonradio" vanuit Leuven

Vanmiddag is om 14 uur het startschot gegeven voor de Marathonradio op MNM. Drie weken aan een stuk zullen 7 MNM-dj's alle blokkende studenten een hart onder de riem steken. De hele periode wordt er live uitgezonden vanuit het Marathonradiohuis in Leuven.

Ook dit jaar is het Marathonradiohuis in Leuven het decor van Marathonradio en het centraal ontmoetingspunt voor studenten. Studenten kunnen er op gerichte tijdstippen elkaar ontmoeten en tijdens hun blokpauzes een exclusief optreden meepikken bij Marathonradio Live. 

Lees verder onder de video met de eerste minuten van de Marathonradio:

Videospeler inladen...

Net zoals vorig jaar trekken ook de Marathonradio Rescue Teams naar buiten om studenten in alle hoeken van Vlaanderen mentaal én fysiek te steunen. MNM-dj's snellen studenten in heel Vlaanderen te hulp en zorgen voor de allerbeste studieomgeving. Ook seksuologe Lotte Vanwezemael -"Seksuolotte" -  is van de partij. Ze beantwoordt dagelijks alle studie- en examengerelateerde vragen over liefde, relaties en seks.

Van maandag 24 tot en met donderdag 27 juni is er elke middag Marathonradio Het Rapport. Op vrijdag 28 juni blikken de MNM-dj's terug op de afgelopen examenperiode. Ze horen graag hoe het geweest is, vieren de successen en troosten waar nodig.

Via de MNM app kan iedereen overal naar Marathonradio luisteren, alles live volgen én beleven.

Bekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen