© VRT - 2019

24e seizoen van "Thuis" hele zomer lang beschikbaar op VRT NU... dankzij tweet van fan

Alle afleveringen van het huidige seizoen van de populaire televisiereeks "Thuis" zullen de hele zomer beschikbaar zijn op VRT NU. Eén gaat daarmee in op de Twitteroproep van een enthousiaste kijker. Door haar stage had Robin al verschillende afleveringen gemist, en die zou ze graag deze zomer willen inhalen. 

Normaal is elke "Thuis"-aflevering tot 30 dagen na uitzending beschikbaar via VRT NU. Maar deze zomer kunnen fans er langer van genieten. En daar moeten ze Robin voor bedanken. Zij tweette op 8 mei het volgende:

Eén heeft zonet geantwoord op haar tweet:

"Thuis" wordt niet enkel druk bekeken via televisie op Eén (gemiddeld 1.228.035 kijkers), maar ook via het onlinevideoplatform VRT NU. Enkele cijfers op een rij:

  • Op 27 mei werd voor de acht miljoenste keer een aflevering van het huidige seizoen van "Thuis" als video gestart op VRT NU.
  • In totaal zijn sinds de opstart van VRT NU  (in februari 2017) al meer dan 20 miljoen afleveringen van "Thuis" gestreamd.
  • Thuis wordt maandelijks door gemiddeld 170.000 unieke bezoekers bekeken op VRT NU en is goed voor 15 procent van alle gestreamde video’s op VRT NU.   

Meest gelezen