Dansleraar uit Boechout die verdacht wordt van verkrachting, blijft aangehouden, maar mag naar huis met enkelband

De 37-jarige dansleraar uit Boechout die al twee maanden in de cel zit op verdenking van verkrachting en aanzetten tot ontucht, blijft aangehouden, maar mag naar huis met een enkelband. Intussen zijn er al vijf klachten ingediend tegen de man, bij de slachtoffers zijn ook minderjarigen. 

Na een klacht vorige zomer werd de 37-jarige dansleraar twee maanden geleden opgepakt en aangehouden op verdenking van verkrachting en het aanzetten tot ontucht. In totaal zouden er nu vijf slachtoffers zijn, bij hen ook minderjarigen.

Het gaat om een van de bedenkers van de populaire Ketnet-reeks #LikeMe, maar de feiten zouden van daarvoor dateren. Hij werkte ook als dansleraar en zijn slachtoffers zouden enkele van zijn leerlingen zijn. De man zelf ontkent de feiten. 

De 37-jarige man blijft nu aangehouden, maar mag wel naar huis met een enkelband.

Meest gelezen