"Wie fysiek het optreden van 'Metal God' hindert, weet nu wat de gevolgen zijn"

Dat hij kan zingen, dat bewijst Rob Halford al vele jaren als leadzanger van de heavy metalband Judas Priest. Maar dat hij ook nog een rake trap in huis heeft, daarvan werd vorige week het bewijs geleverd tijdens een optreden in Rosemont, in de Amerikaanse staat Illinois. Halford, intussen 67, ergerde zich blijkbaar mateloos aan een fan die vanop de eerste rij met een gsm het optreden stond te filmen. Met een goed geplaatste trap liet hij de gsm hoog de lucht invliegen.

Blijkbaar had de fan zijn flits ingeschakeld, waardoor Halford geïrriteerd raakte. Die irritatie bereikte zijn hoogtepunt tijdens het 6e nummer van het optreden, "Judas rising". Met volgend resultaat:

Waar de gsm uiteindelijk terechtgekomen is, is niet duidelijk. In ieder geval gingen de beelden afgelopen weekend viraal.

Het noopte Judast Priest daarom wellicht tot volgende reactie: "De feiten zijn nu eenmaal dat we onze fans graag zien, dat je ons kan filmen zoveel je wil, als je liever op je gsm naar onze show kijkt dan live. Nochtans, als je fysiek het optreden van 'Metal God' (de bijnaam van Halford, red.) hindert, dan weet je wat de gevolgen zullen zijn.”

Meest gelezen