Knipoog van Camilla achter Trumps rug brengt twitteraars in vervoering

Het verbaast niemand momenteel dat alle ogen gericht zijn op het bezoek van de Amerikaanse president Donald Trump aan Groot-Brittannië. En die ogen kregen meer dan ze verwacht hadden toen gisteren prins Charles Trump en zijn echtgenote Melania uit een van de kamers van Clarence House, de ambtswoning van Charles, begeleidde. Echtgenote Camilla gaf immers een vette knipoog naar een van de aanwezigen buiten beeld. Zowel op nieuwswebsites als op sociale media ging men onmiddellijk op zoek naar de reden van dit "gedurfde gebaar".

"Het was niet het theemoment dat over de tongen ging gisteren, nee, het was de gezichtsuitdrukking van Camilla waarover iedereen sprak", concludeerde nieuwswebsite Huffington Post over de eerste dag van het staatsbezoek van Trump. "Maar wat wilde ze juist zeggen?", voegde Yahoo News eraan toe. 

Volgens de Britse satirische nieuwswebsite The Poke wist men op Twitter "the cheeky gesture" alvast erg te waarderen. Er volgden dan ook reacties als:

Meest gelezen