Meisje dat uit water werd gehaald op domein Hofstade is overleden

Het 7-jarige meisje dat zondag uit het water werd gehaald in het provinciedomein Hofstade, is overleden. Dat laat het parket van Halle-Vilvoorde weten. Er loopt een onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval en er zal een autopsie worden uitgevoerd.

Zondag merkten twee redders van Sport Vlaanderen rond 16.40 uur een 7-jarig meisje uit Schaarbeek op in de zwemvijver. Ze haalden het meisje uit het water en begonnen onmiddellijk met de reanimatie op het strand. Een ambulance werd opgevorderd en het meisje werd met spoed naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen in Edegem gebracht. Ze overleed er afgelopen nacht. 

Het onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval loopt nog. Er zal ook een autopsie worden uitgevoerd.

Meest gelezen