Google Streetview

Inbraak in politiecommissariaat in Brussel

In Brussel is er vannacht ingebroken in een politiecommissariaat in de Dansaertwijk.  Er zouden hemden en broeken van politie-uniformen gestolen zijn. Van de dader of daders is voorlopig geen spoor.

Kort voor 4 uur merkte een patrouille dat er was ingebroken in het wijkcommissariaat in de Hopstraat in Brussel, in de Dansaertwijk. Toen ze binnen gingen, bleek het hele gebouw te zijn doorzocht”, zegt Ilse Van de Keere van de Brusselse politie. 

De inbrekers zouden er vandoor zijn gegaan met hemden en broeken van politie-uniformen. Van de dader of daders is er voorlopig geen spoor. Het parket onderzoekt de zaak en heeft de technische recherche van de federale politie ter plaatse gestuurd voor een sporenonderzoek. 

Meest gelezen