Videospeler inladen...

Australische politie zet zoektocht naar vermiste Belg Théo Hayez (18) voort

De Australische politie blijft zoeken naar de Belg Théo Hayez (18), die sinds eind mei vermist is na een bezoek aan de plaats Byron Bay. Matthew Kehoe, de hoofdinspecteur die belast is met de zaak, doet een oproep om getuigen te vinden. "We denken dat iemand Théo gezien moet hebben nadat hij de nachtclub verliet", klinkt het.

De oproep is gericht aan iedereen die informatie heeft of beelden heeft uit de omliggende straten van bijvoorbeeld een dashcam. "We hebben voldoende middelen om vandaag nog in het bos in het oosten en in het noordoosten van de stad te zoeken", verzekert de hoofdinspecteur.

Alle informatie is relevant in deze onrustwekkende verdwijning. De hoofdinspecteur zegt dat Théo Hayez sinds zijn verdwijning geen enkele financiële transactie of activiteit heeft verricht. Ook zijn telefoon lijkt niet meer actief te zijn.

De jongeman werd het laatst gezien op 31 mei, toen hij een nachtclub in Byron Bay in de deelstaat New South Wales verliet. In de vroege uurtjes van 1 juni was hij nog actief op WhatsApp. Sindsdien is er geen spoor meer van hem. De Belgische ambassade in Canberra staat in nauw contact met de lokale politie van Byron Bay.

Bekijk hieronder beelden van de zoektocht:

Videospeler inladen...

Meest gelezen