"Oef, na 4 jaar is het eindelijk zover: ik ben bevallen!"

Het was een geboorte die kon tellen, want de bevalling had heel wat voeten in de aarde gehad. Makkelijk was het alleszins niet geweest en 4 jaar was toch wel overdreven om deze nieuweling ter wereld te brengen. Maar uiteindelijk was het Sarah Whelan Curtis gelukt en de 26-jarige studente deelde het resultaat dan ook graag met de wereld. Na de geboorte liet ze haar eindwerk uitgebreid bewonderen, tot hilariteit van sociale media. Op Twitter volgden onder meer bijna 350.000 likes en duizenden reacties.

De studente aan de Emory University in Atlanta, in de Amerikaanse staat Georgia, leverde eind vorige week haar eindwerk in en vierde dat met foto’s van de 'pasgeborene' na de langste bevalling ooit:

"Vier jaar lang ben ik ermee bezig geweest, om uiteindelijk tot dit resultaat te komen", aldus Curtis, van wie het eindwerk over genetica handelde, op Yahoo Lifestyle, "Ik heb veel neven en nichten en mijn moeder zei me op een gegeven moment: "Ofwel kom je hier binnen met een diploma, ofwel met een kleinkind." Wel, ik heb gekozen voor het eerste. Het idee om mijn thesis als baby bekend te maken zat dan ook al jaren in mijn hoofd. Nu was er eindelijk dat moment om een dekentje boven te halen en de 'baby-fotoshoot' te doen." Op het einde van deze week volgt nog de verdediging van de thesis voor een jury. 

Op sociale media kon men de aanpak van Curtis duidelijk smaken en volgden reacties als:

Meest gelezen