Het slachtoffer en zijn echtgenote.

Man die bruidegom neerstak op trouwfeest moet naar de cel

De man die in december een bruidegom neerstak op diens trouwfeest in Wielsbeke moet meer dan drie jaar naar de cel. De dader, die toen dronken was, stak het slachtoffer in de hals. De bruidegom heeft het gelukkig overleefd.

De dader kwam in december dronken aan op dat trouwfeest, samen met zijn vader. Hij gaf het pasgetrouwde koppel een briefje van 20 euro als huwelijkscadeau. Daarna begonnen de twee bier te drinken.Toen de bruidegom tegen de zoon zei dat die al genoeg bier op zijn kosten had gedronken, stak de dader plots een mes in de hals van de bruidegom. Die herstelde gelukkig volledig. De dader moet dus meer dan drie jaar naar de cel. Op de foto ziet u het slachtoffer en zijn vrouw.

Meest gelezen