Treinverkeer tussen Antwerpen en Brussel opnieuw normaal na stroomstoring vanmorgen

Het treinverkeer tussen Antwerpen en Brussel verloopt sinds 11:15u opnieuw normaal. Door een stroomonderbreking was er vanmorgen hinder. Pendelaars moesten rekening houden met vertragingen en geschrapte treinen.

Door de problemen met de stroomleiding konden treinen op het traject tussen Mechelen en Vilvoorde slechts op twee van de vier sporen rijden. Sinds 11:15u zijn de vier sporen er opnieuw beschikbaar, meldt Infrabel, de spoorwegnetbeheerder. De avondspits zal dus normaal kunnen verlopen.

Pendelaars moesten vanmorgen rekening houden met vertragingen tot tien minuten. Er werd deze voormiddag ook elk uur één trein tussen Antwerpen en Brussel geschrapt.

Technici zijn er vanmiddag in geslaagd om de kabel boven het spoor te herstellen.

Meest gelezen