© rr

Danira Boukhriss Terkessidis presenteert nieuwe talkshow op Eén

Danira Boukhriss Terkessidis (28) presenteert vanaf dit najaar een nieuwe talkshow op Eén. In de opvolger van "Van Gils & gasten" ontvangt ze op weekdagen verschillende gasten om het met hen te hebben over de actualiteit. 

Deze laatavondtalkshow wordt het eerste soloprogramma van Boukhriss Terkessidis. Bedoeling is om aan tafel met verschillende gasten stil te staan bij de actualiteit van de dag. "Sterke gesprekken over actuele onderwerpen", dat wordt de kern van de nieuwe talkshow. Van sport over politiek tot cultuur of de maatschappelijke discussie van de dag: 

Hoe de opvolger van "Van Gils & gasten" zal heten, is nog niet bekend. Het programma start na de zomer en zal op weekdagen de televisieavond op Eén afronden.

Danira Boukhriss Terkessidis begon haar carrière bij de VRT achter de schermen, bij "Vlaanderen Vakantieland". In 2013 maakte ze de overstap naar de VRT nieuwsdienst. Ze maakte er journaalreportages en presenteerde er reportageprogramma's "Login" en "Koppen XL". Samen met Kobe Ilsen kwamen er op Eén drie seizoenen van "Over eten". En aan de zijde van Peter Van de Veire presenteerde ze het laatste seizoen van "Steracteur sterartiest". In 2015 verloor Boukhriss Terkessidis nipt de finale van "De slimste mens" tegen Tom Waes.

Meest gelezen