Na de voetjes, de handjes: Harry en Meghan delen nieuwe foto van Archie op Vaderdag

De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan hebben opnieuw een foto van hun zoon Archie gedeeld, deze keer ter gelegenheid van Vaderdag. Voor het eerst is het gezicht van de baby deels te zien.

Een week na Vaderdag bij ons vieren de Britten vandaag de "feestdag" van en voor papa's. Voor de Britse prins Harry is het de eerste keer dat hij die dag als vader beleeft, na de geboorte van zijn zoon Archie op 6 mei. Voor die gelegenheid hebben hij en zijn echtgenote Meghan een nieuwe foto van de baby op Instagram gedeeld.

De foto toont Archie in de handen van (vermoedelijk) Harry zelf. Met zijn kleine vingers grijpt hij de middenvinger van zijn vader vast. Voor het eerst is ook het gezicht van het eerstgeboren kind van de hertog en hertogin van Sussex (deels te zien). "Gelukkig Vaderdag!", staat als bijschrift te lezen. "En een erg speciale eerste Vaderdag voor de hertog van Sussex."

Op 12 mei deelden Harry en Meghan een eerste keer foto van Archie op Instagram. Op die dag vierden de Britten Moederdag, meteen de eerste ooit voor de hertogin van Sussex. Toen toonden de kersverse ouders enkel de voetjes van hun zoon, tegen een achtergrond van de favoriete bloemen van wijlen prinses Diana.

Meest gelezen