© MNM

Gers Pardoel deze zomer als dj aan de slag bij MNM

Een (tijdelijke) carrièreswitch voor Gers Pardoel (38): vanaf woensdag 26 juni wordt de Nederlander dj bij radiozender MNM. Vijf weken lang presenteert hij samen met MNM-dj Brahim op woendagochtend "Sing Your Song Deluxe", van 9 tot 12 uur. 

In het radioprogramma zal Gers Pardoel samen met Brahim op zoek gaan naar de beste meezingers om de werk- of vakantiedag mee te starten. De MNM-luisteraars gaan mee op zoektocht naar de songs die je de hele dag blijft neuriën of zingen. 

Gers Pardoel kijkt erg uit naar de uitdagingen die de nieuwe loopbaan met zich meebrengt: "Ik vind het zo nice om op MNM radio te maken en samen met Brahim en mijn Vlaamse fans op zoek te gaan naar de beste meezingers. Ik kan niet wachten om mijn favoriete meezingnummers met jullie te delen."

"Sing Your Song Deluxe" met Gers Pardoel en Brahim Attaeb: vanaf woensdag 26 juni op MNM.

Meest gelezen