Gezocht: de mening van de Ninovieter

Het stadsbestuur van Ninove heeft een online bevraging gelanceerd waarbij het stadsbestuur de mening vraagt van de inwoners van Ninove. De bevraging gaat over zes thema’s: veiligheid, mobiliteit, ondernemen, toerisme, samenleven en cultuur.

Sinds kort kunnen de inwoners van Ninove meedenken over het welzijn van hun stad. Dat kunnen ze doen via de site http://www.mijn.ninove.be.

Online bevraging

Via een online bevraging wil het stadsbestuur de mening van de Ninovieter te weten komen. De enquête zet in op zes thema’s:

  • Thuis in Ninove
  • Veilig in Ninove
  • Kansrijk in Ninove
  • Ontdek Ninove
  • Op weg in Ninove
  • Ondernemen in de stad.

Verkiezingsuitslag

Burgemeester Tania De Jonghe stopt niet weg dat de verkiezingsoverwinning van Forza Ninove mee aan de basis lag van het initiatief: “Met dit forum willen we elke Ninovieter bereiken. Na de verkiezingsuitslag hoorde je vaak mensen zeggen dat ze niet gehoord worden. Daarom denk ik dat dit een belangrijk traject is. We moeten de oren en ogen spitsen om te zien wat de burger denkt en hoe men over twee jaar wil wakker worden in Ninove.”

Meest gelezen