Prins Amedeo en zijn echtgenote "Lili" verwachten een tweede kind

Prins Amedeo, de oudste zoon van prinses Astrid, en zijn echtgenote Elisabetta "Lili" Rosboch von Wolkenstein verwachten een tweede kind. Dat is aan onze redactie bevestigd. De twee hebben al een dochter, Anna Astrid. De nieuwe baby zou in september worden geboren.

Prinses Astrid en haar echtgenoot prins Lorenz worden opnieuw oma en opa: hun oudste zoon Amedeo en zijn echtgenote "Lili" verwachten hun tweede kind, zo is aan VRT NWS bevestigd.

Amedeo en "Lili" hebben al een dochter, Anna Astrid. Zij is in mei 2016 geboren, nauwelijks een maand nadat het nieuws van de zwangerschap was bekendgemaakt. Ook nu bleef het nieuws lang discreet, want de nieuwe baby zou al in september worden geboren.

Voor koning Albert II en koningin Paola wordt het hun tweede achterkleinkind. Amedeo en "Lili" wonen in Zwitserland. Ze trouwden in 2014 in Rome.

Meest gelezen