Auto rijdt tegen wachtende schoolbus in Bertem: vijf leerlingen naar ziekenhuis

Een jonge chauffeur is vanochtend tegen een wachtende schoolbus gereden. Vijf leerlingen op de bus raakten lichtgewond en werden naar het ziekenhuis gebracht. Ook de chauffeur is met lichte verwondingen weggevoerd. Het ongeval gebeurde op de Tervuursesteenweg.

Op de Tervuursesteenweg ter hoogte van de Bremstraat in Bertem, is vanochtend een jongeman van 18 jaar met z'n auto tegen een schoolbus gereden. Die stond te wachten terwijl een aantal kinderen opstapten. Vijf leerlingen die al in de bus zaten, raakten lichtgewond aan de nek. Ook de chauffeur had lichte verwondingen. Zij werden allemaal naar het UZ Gasthuisberg gebracht. De auto is zwaar beschadigd weg getakeld. 

File

Door het ongeval stond er vanochtend een lange file op de Tervuursesteenweg in Bertem. Die vertragingen zijn intussen wel opgelost. 

Meest gelezen