Video player inladen...

Auto valt van brug na ongeval in Mechelen-Noord

Donderdagavond rond 22 uur is bij de afrit van de E19 in Mechelen-Noord een ernstig ongeval gebeurd. Een auto botste op een vrachtwagen, waarna de auto van de brug viel. Hij kwam terecht in de berm naast de aansluiting met de R6.  Drie mensen zijn zwaargewond.

Het was voor de brandweer niet gemakkelijk om de juiste plaats van de auto te bereiken. Drie mensen zaten gekneld in het voertuig, dat op zijn zijkant tegen een brugpijler lag. De brandweer kon de inzittenden pas bevrijden na een zoektocht van vier kilometer naar de auto onderaan de brug. 

De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht. Een verkeersdeskundige is aangesteld. Als gevolg van het ongeval was de afrit 9 Mechelen-Noord tijdelijk afgesloten in de richting van Antwerpen .

Video player inladen...

Meest gelezen