"Ik denk dat we het bij deze ene baby zullen houden"

Het had een feestelijke aankondiging van het geslacht van hun eerste baby moeten zijn, afgelopen weekend. Familie en vrienden van Parker Stuard en Micah Toombs waren dan ook uitgenodigd in het huis van de vader van Parker. Het jonge koppel uit Chapel Hill, in de Amerikaanse staat Tennessee, zou party poppers, waarbij in dit geval rook door een knal de lucht ingejaagd wordt, gebruiken om deze speciale gelegenheid extra glans te geven. Maar voor de 19-jarige Parker liep het plofmoment niet zoals verwacht.

"Met mijn gsm in de hand wachtte ik, net zoals alle andere aanwezigen, op de bekendmaking van het geslacht van een nieuw kleinkind", aldus Parkers vader Eli op KLEW TV, "Maar dat verliep niet van een leien dakje."

"Ik had dan weer vooral schrik dat mijn party popper niet open knalde. Iets waarover ik de nacht daarvoor gedroomd had", voegde Micah eraan toe. Haar droom werd alvast werkelijkheid, toen bleek dat ze moeilijkheden had met haar 'rookkanon'.

Parkers party popper daarentegen knalde wel blauwe rook de lucht in, maar het uiteinde vloog daarbij recht in zijn edele delen, wat dan weer een pijnlijke gelaatsuitdrukking tot gevolg had. Het filmpje ging de afgelopen dagen dan ook viraal, met als reactie van Parker: "Ik denk dat één kind voldoende zal zijn". Ook Micah reageerde gelijkaardig met: "Geen baby’s voor ons meer in de toekomst."

Volgens vader Eli is zijn zoon intussen volledig hersteld van het "incident", al gaf Parker wel toe dat het erg pijnlijk was. De geboorte van het zoontje van Parker en Micah is voorzien voor november.

Meest gelezen