Limburgs naaktmodel is eerste Belgische model op cover van Amerikaanse Playboy

Het Limburgse naaktmodel Marisa Papen staat op de cover van de Amerikaanse Playboy. Het is de eerste keer dat het Amerikaanse blad een Belgisch model op de cover zet.

Marisa Papen is de eerste Belgische die op de cover van de Amerikaanse Playboy staat. Op de foto drijft ze in het water tussen twee andere naakte vrouwen. Het 26-jarige naaktmodel kwam al verschillende keren in opspraak door haar naaktfoto's. Die maakt ze bij voorkeur op belangrijke historische plaatsen.

Controverse

Vorig jaar zorgde Papen nog voor controverse toen ze in de voormalige Turkse moskee Aya Sofia in Istanbul op een zeer expliciete manier haar naakte lichaam toonde. Ze was gekleed in een boerka, maar die trok ze omhoog en daaronder was ze volledig naakt. Eerder zat het Beringse naaktmodel ook al een tijdje in de cel in Egypte na een weinig verhullende fotoshoot in dat land.

Meest gelezen