"Er werd een duister geheim onthuld? Dat moet wel erg duister zijn geweest!"

"Het is voorbij!" Met deze schreeuwerige titel hoopte het Amerikaanse tijdschrift "In Touch Weekly" het lezende publiek afgelopen week te overtuigen in zijn geldbuidel te tasten om choquerende details over de nakende echtscheiding tussen Ashton Kutcher en Mila Kunis, waaraan een prijskaartje van 400 miljoen dollar hangt, te lezen. Er was sprake van "duistere geheimen" en een of andere "leugen". Het koppel dat in juli 2015 trouwde en 2 kinderen - de 4-jarige Wyatt en de 2-jarige Dimitri - heeft, liet zich in een reactie op de echtscheidingsberichten alvast van zijn grappigste kant zien. Het filmpje op Instagram werd intussen meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Het betrof volgende tijdschriftcover die Kunis, die nog samen met Kutcher in de tv-serie "That '70s show" acteerde, van een zekere Melissa toegestuurd kreeg op haar gsm:

Kunis: "Het is voorbij tussen ons." Kutcher: "Oh my God, wat gaan we nu dan doen?" Kunis: "Blijkbaar verstikte je me in onze relatie." Kutcher: "Wie ik? Misschien was ik wel wat te dominant." Kunis: "Ik heb de kinderen meegenomen." Kutcher: "Jij? Dus ik krijg de kinderen niet meer te zien?" Kunis: "Er is van jou  alvast een erg duister geheim onthuld. Maar welk, dat weet ik niet." Kutcher: "Het moet dan wel erg duister geweest zijn."

In de omschrijving bij de video liet Kutcher nog weten dat zijn vrouw volgende week misschien "zwanger is van een tweeling, voor de derde keer, maar wie telt dat nog?" Buzzfeed News concludeerde alvast met: "Well played, guys."

Meest gelezen