Hoofdverdachte "Carapilsbende" opgepakt

De hoofdverdachte van de bende die vorige week de dood zou veroorzaakt hebben van een voorbijrijdende fietser aan het station van Ieper is opgepakt. De politie heeft hem een week lang gezocht. 

In de nacht van donderdag op vrijdag raakte de fietser van 44 levensgevaarlijk gewond na een ruzie met de bende. Hij viel op zijn hoofd en kwam later in een coma terecht. Hij had een hersenbloeding en schedelbreuk en stierf. 

Een week na de feiten

Via camerabeelden kon de politie de daders snel ontmaskeren, maar het heeft dus nog tot nu geduurd voor ze de hoofdverdachte kon oppakken. De verdachte wordt momenteel door de onderzoeksrechter verhoord. Die moet beslissen of de man aangehouden zal worden. De bende wordt trouwens de "Carapilsbende" genoemd, omdat het gaat om mannen die vaak met zo'n goedkoop blikje bier aan het station van Ieper rondhangen. 

Meest gelezen